| Varză de Bruxelles GratinatăAvem nevoie de: - 400 gr. vărzuţă de Bruxelles (le puţeti cumpăra la pungă, congelate- cam 4 Ron punga de 400 g de la Uncele Statis, foarte bune; sau proaspete, dar mult mai scumpe, ... [detalii] |
|
| Peşte caramelizatAvem nevoie de: - 5-6 bucăţi de peşte (am tăiat somnul în bucăţi de circa 2 cm grosime); - o ceaşcă de sos de soia; - o ceaşcă de ulei de măsline; - 2 ceşti de miere; - cimbru; - o ... [detalii] |
|
| Tartă cu carne şi ciuperciIngrediente pentru aluat: - 250 gr. de făină (o cană); - 125 gr. unt rece; - un ou; - 2 linguri de apă rece; - un praf de sare. Ingrediente pentru umplutură: - 300 gr. carne de pui (un piept ... [detalii] |
|
| Sarmale cu păsat şi ciolan afumatIngrediente: - 2 verze mari; - 1 kg de păsat; - 4 cepe; - 1 ciolan afumat; - bucăţele de slănină afumată; - sare, piper, boia dulce, vegeta. Cum am pregătit varza: se scoate cotorul ... [detalii] |
|