Paine aromata

Pâine aromată


O gustare rapidă sau o cină uşoară? Sau mai bine un aperitiv înainte de o masă copioasă? Indiferent pentru ce alegeţi să folosiţi reţeta, e o alegere foarte bună şi mai ales foarte simplu de făcut. Nu ia mai mult de 10 minute!

Ingrediente:
- pâine neagră
- mozarella
- praf de usturoi
- ierburi aromate (busuioc, oregano, cimbru, rozmarin, pătrunjel etc.)
- ulei de măsline sau unt

Procedura e mai mult decât simplă: tăiem feliile de pâine, de grosime potrivită. Le stropim cu puţin ulei de măsline sau le ungem cu unt. Punem pe fiecare felie de pâine feliile de mozarella şi condimentăm cu usturoiul şi verdeţurile. Aşezăm feliile de pâine aromată într-o tavă, fără adaos de grăsime şi dăm la cuptorul încins, până când mozarella se topeşte frumos.

Cam asta e, una dintre cele mai simple, dar totuşi de efect reţete culinare. O cină pe cinste, foarte aromată şi mai ales foarte light!